Saturday, May 15, 2010

award dari linda



hmm..ni 1st time Ummi dapat award..award ni dari auntie linda...sebenarnya Ummi x berapa reti sgt pasal award la..tag la...Ummi cuma tau baca blog yg Ummi suka dan tulis blog berkenaan Ummi..tapi dah ada org bagi kan..Ummi buat jer la...hmm..ntah la betul ke x ni cara Ummi...


Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

Copy award nie kat blog korank.

dah siap...sorry lambat sbb x reti sgt pasal menda2 nie...

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank

tq la ek Auntie Linda sebab bagi award nie..

jawab soalan2 tag nie

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang

"bila nak ada mood wat keje ni"

2. Apakah nama samaran korang

naz,nazrina, wati, tie, nazrin

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

1. my husband hazimin
2. my sons arwah Harris dan "Adik"
3. my mom and dad

4. Panggilan untuk si dia

"abe" (oghe kelate)

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

hanya ucapan yg ikhlas pada hari2 istimewa

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
my follower dan juga rakan senasib

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

yang ni susah sket..sapa2 yg baca ni pandai2 la wat tag ni yer..


2 comments: